nbk.nu

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Annonser

Annons

GDPR

Integritetspolicy Njutångers Båtklubb – medlemmar

 

Njutångers Båtklubb behandlar personuppgifter i enlighet med svensk lag. När du får dina personuppgifter registrerade eller på annat sätt behandlade har du rätt till viss information som vi nu tillhandahåller dig.

Njutångers Båtklubb är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan alltid komma i kontakt med Njutångers Båtklubb genom att kontakta oss på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Medlemskapet i Njutångers Båtklubb är frivilligt och det är även lämnandet av dina personuppgifter. Njutångers Båtklubb behöver vissa personuppgifter om dig för att du ska kunna vara medlem och klubben ska kunna fullfölja sina åtaganden.

Som medlem kommer dina personuppgifter att sparas och behandlas för vissa särskilda ändamål. De personuppgifter som vi behandlar om dig är medlemsnummer, namn, personnummer, adress, e-postadress, telefonnummer, båtmodell, försäkringsbolag, försäkringsnummer, båtplats och ev. förvaringsplats. Den personuppgiftsbehandling som utförs i samband med ditt medlemskap i Njutångers Båtklubb är laglig för att den är nödvändig för fullgörandet av medlemsvillkoren och för att Njutångers Båtklubb har ett berättigat intresse av att kunna behandla personuppgifterna för nedan angivna ändamål.

Klubben behandlar inga personuppgifter av känslig karaktär.

Ändamålen för att behandla dina personuppgifter är att upprätthålla en god registervård, att sköta medlemsadministrationen, skicka ut medlemsnyheter och aktivitetsannonsering. Vi kan också komma att behandla dina personuppgifter för statistiska ändamål. Ditt personnummer registreras eftersom det är viktigt att Njutångers Båtklubb ska kunna säkerställa medlemmarnas identitet. Dina personuppgifter kommer med nödvändighet att behandlas i klubbens IT-system. Dina personuppgifter kan också komma att lämnas ut till associerade organisationer som Njutångers Båtklubb samarbetar med för nödvändig behandling för klubbens räkning. Har du ett funktionärsuppdrag kan dina kontaktuppgifter delas med partnerorganisationer som Hälsinglands båtförbund och Svenska Båtunionen. Vi lämnar dina adressuppgifter till tidningen Båtliv för distribution av densamma. Vid all hantering av dina personuppgifter iakttar vi säkerhet och sekretess.

Lagringstiden

Njutångers Båtklubb behandlar dina personuppgifter så länge du är medlem hos oss. Senast ett år efter det att ditt medlemskap upphör raderas dina personuppgifter. Njutångers Båtklubb kommer då endast att fortsätta lagra dem om det följer någon sådan skyldighet av lag.

Dina rättigheter

Du har rätt till insyn i hur dina personuppgifter behandlas. Det betyder att du kan begära att få tillgång till viss information om behandlingen. Du har även rätt att begära att få felaktiga personuppgifter ändrade, överflödig behandling begränsad, ogrundad behandling raderad och begära att få personuppgifter flyttade från vårt system till en annan aktör, s.k. dataportabilitet.

En begäran om något av det nämnda kan skickas till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Du har också rätt att vända dig till Datainspektionen/Integritetsskyddsmyndigheten med eventuella klagomål om du är missnöjd med personuppgiftsbehandlingen, men vi hoppas såklart att du i första hand vänder dig till oss för frågor och begäranden kring vår personuppgiftsbehandling.

Genom att godkänna Njutångers båtklubbs medlemsvillkor bekräftar du att du mottagit denna information om personuppgiftsbehandling.

You are here: